Manfaat Melabur Dalam Matawang Kripto Untuk Masa Depan Cerah!

Mata wang digital adalah perkara yang paling banyak diperkatakan dalam dekad ini. Sejak awal dekad ini FXCM CLIENT FIRST-TRADER DRIVEN, mata wang digital semakin terkenal pada kadar revolusioner. Tetapi bukan sahaja kewujudan mereka yang membuatkan orang tertarik. Ia juga kerana sifat unik yang mereka ada. Menarik perhatian ialah harga mereka yang sentiasa meningkat dan meningkat secara eksponen. Selain itu, hakikat bahawa ia adalah penguatan kerana teknologi canggih serta persekitaran terpencar dengan ciri tanpa nama dan penyelesaian yang pantas.

Pelaburan: Saham biasa atau Altcoin?

Pelaburan global dalam altcoin menghasilkan perdebatan, dan ini disebabkan oleh perbezaannya daripada pelaburan tradisional dalam perniagaan. Dengan melabur dalam saham, anda membeli saham kecil dalam syarikat. Anda melabur dalam saham dan bergantung pada prestasinya, sama ada anda untung atau rugi. Pelaburan Mata Wang Kripto memberi anda akses kepada token digital yang boleh digunakan untuk kontrak pintar atau apl terdesentralisasi. Cryptocurrency hanya boleh didagangkan di Pasaran Cryptocurrency. Ini termasuk GDAX Kraken Kraken.

Mengapa terokai Pelaburan Matawang Kripto

Dalam soalan pertama anda, anda mungkin bertanya tentang motivasi di sebalik pelaburan Cryptocurrency. Dalam kes ini, anda perlu melihat fakta dan trend di bawah.

1. Pekerjaan Cryptocurrency – Walaupun nampaknya mustahil, industri Cryptocurrency mempunyai hampir 2000 jawatan di seluruh dunia. Asia-Pasifik mempunyai 720 peluang pekerjaan, dan Amerika Latin adalah rumah kepada 105. Dalam dunia di mana kadar pengangguran meningkat, jelas bahawa sektor ini sudah berkembang.

2. Pertukaran amat memerlukan tenaga kerja dengan latar belakang teknikal yang betul yang boleh membantu mereka membangunkan teknologi berasaskan blokchain. Secara purata 13% hingga 15% daripada mereka yang bekerja bertanggungjawab untuk keselamatan siber.

3. Bilangan pertukaran Cryptocurrency Terdapat kira-kira 120 pertukaran Cryptocurrency di seluruh dunia. Maksimum ditemui di Wilayah Eropah – 37%.

4. Dompet Cryptocurrency Aktif Terdapat kira-kira 11.5 juta dompet crypto aktif yang menyimpan mata wang alternatif. Kira-kira 20% daripada dompet dalam senarai ini boleh dipautkan terus ke perkhidmatan kad kredit, menunjukkan ia digunakan untuk tujuan individu. Terdapat juga kepercayaan bahawa 52% menawarkan kemudahan pertukaran mata wang bersepadu kepada pengguna mereka. Ini membuktikan bahawa dompet ini tidak digunakan untuk menyimpan Cryptocurrencies sahaja.

5. Peserta Baru. Terdapat sejumlah besar peserta baru dalam industri. Mereka dialu-alukan dan diterima oleh masyarakat. Dash atau Monero ialah contoh pertumbuhan eksponen terkini.

Ini adalah perkara penting: Jika anda gagal melabur dalam Cryptocurrency hari ini, anda akan menyesali keputusan anda kemudian hari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *